Koemaastojenluovuttajille suunnattu info

Koemaastoanomukset kaudelle 2018-2019 on postitettu seuroille heinäkuun alussa.

Kokeen onnistumisen yksi tärkeimistä asioista on hyvät koemaastot. Olemme saaneet vuodesta toiseen hyviä maastoja, joista on löytynyt koekoirille ajettavaksi jäniksiä ja kettuja.  Koirien kokeissa käyttäminen on muutakin kuin kilpailua, se on tärkeä jalostusmateriaalin keräämistilaisuus. Tästä nöyrä Kiitos kuuluu Teille maanomistajille ja metsästysseuroille.

Parantaaksemme koemaastojenluovuttajille suunnattua palvelua. Ilmoitamme ennen koeviikonloppua tällä sivulla kokeissa käytettävät maastot ja varamaastot. Jos maasto ei ole mainittu luettelossa, silloin sinne ei tule koekoiraa ja se on seuranne omassa käytössä.

Koetoimikunnan yhteystiedot:
Puheenjohtaja:
Matti Karppinen, p. 050 361 1391, email: maheil (at)  outlook.com
Sihteeri: Seppo Soininen, p. 050 561 0743email: seppojuhani.soininen (at) gmail.com

Järjestämme kaudella 2018 - 2019 alla olevat kokeet:

Kutsukilpailu Kalakukkoajot AJOK
10.  ja 11. 11.2018 Siilinjärvi, Punttisilimä,  AJOK, suomenajokoirille

Käytössä olevat maastot:

• Heranen, Maaninka
  • Kiukonmäki, Lapinlahti
  • Kotamäki, Nilsiä
  • Lootekallio, Varpaisjärvi
  • Martikkala Oritmäki, Lapinlahti
  • Rusila, Iisalmi
  • Suuriaho, Pielavesi
  • Varpamäki, Lapinlahti
  • Viitamäki, Lapinlahti
  • Yppylämäki, Lapinlahti

Varamaastot

• Hoikansalo, Iisalmi
  • Kangaslahti Partalanmaa, Rautavaara

Piirinmestaruus- ja Revonsilimäkoe KEAJ
17.11.2018 Suonenjoki, Kärkkäälä, PM-koe SAJ:n roduille, joka on samalla yhdistyksen mestaruuskoe Revonsilimä, johon osallistumisoikeus yhdistyksen jäsenillä.

KV- Punttisilimäkoe jäsentenvälinen AJOK
1.12.2018 Siilinjärvi, Punttisilimä, suomenajokoirille, koe on yhdistyksen mestaruuskoe.

Pakkaskoe AJOK
12.1.2019 Siilinjärvi, Punttisilimä, suomenajokoirille