Keskuspaikan kiinteistönhoito

Keskuspaikasta huolta pitää hallituksen nimeämä keskuspaikkatoimikunta, jonka puheenjohtajana toimii Seppo Soininen. Toimintakeskuksen vuokrausta ja esittelyjä hoitaa Sanna Puustinen. Työt Punttisilimässä tehdään talkoovoimin. Talkoisiin ovat tervetulleita kaikki jäsenet perheineen ja heidän ystävänsä.

Keskuspaikan vuosi 2017

Julkaistu 01.01.2017

Keskuspaikkatoimikunta tiedottaa!!

28.9.2017 Punttisilimän syyssiivous- ja polttopuutalkoot pidetään torstaina 5.10.2017 klo 16. alkaen tai heti kun pääsette tulemaan. Siivotaan ja puhalletaan lehdistä ulkoalueet, siirretään kuivat polttopuut liiteriin, mahdollisesti tehdään uusia pilkkeitä sekä nostetaan laituri talviteloilleen. Ottakaa kavereita ja työvälineitä  mukaan, niin saadaan ennen pimeän tuloa hommat hoidettua. Tervetuloa sankoin joukoin!T. Keskuspaikkatoimikunta

Mökkien kattoja uusitaan lauantaina 27.5. klo 9. alkaen

Ottakaapa autolastillinen ahkeria talkoolaisia mukaanne. Yhdistys tarjoaa syötävää, myös grillataan makkaraa ja päivän päätteeksi saunotaan. TERVETULOA, aloitetaan aamukahvilla klo 9. kumpanakin päivänä!

13.5.2017

"makkarat maistuivat talkoiden päätteeksi"
Kevätsiivoustalkoot pidettiin lauantaina 13.5.2017, Kiitos kaikille ahkerille talkoolaisille!

1.3.2017
Lumet pudotettiin Punttisilimän katolta 1.3.2017 Arin ja Sepon toimesta.

Punttisilimästä on huolehdittu:

Keskuspaikasta huolehtivat

PUHEENJOHTAJA:
Seppo Soininen
Kehvonsalontie 1, 71800 Siilinjärvi, puh. 050 561 0743 email: seppo.soininen(at)kuopionvesi.fi

JÄSENET:

Siilinjärvi, Tomi Laakkonen
  • viikko 40
    Muuruvesi, Viljo Pennanen

Ryhmänjohtajaa pyydetään ilmoittamaan ryhmän tulosta Soinisen Sepolle puh. 050 561 0743 tai Ruuskasen Arille puh. 050 371 8269.