Keskuspaikan kiinteistönhoito

Keskuspaikasta huolta pitää hallituksen nimeämä keskuspaikkatoimikunta, jonka puheenjohtajana toimii Seppo Soininen. Toimintakeskuksen vuokrausta ja esittelyjä hoitaa Anita Kajaan. Työt Punttisilimässä tehdään talkoovoimin. Talkoisiin ovat tervetulleita kaikki jäsenet perheineen ja ystävineen.

Keskuspaikan vuosi 2018

Julkaistu 30.12.2017

Keskuspaikkatoimikunta kiittää kaikkia kevään talkoissa mukana olleita, ilman teidän apua yhdistyksen asioiden hoitaminen olisi mahdotonta. Vielä kesä pitäisi jaksaa huolehtia nurmenleikkuusta ja ulkoalueiden yleisestä siisteydestä, näitä varten ollaan nimetty ns. talonmiesryhmät, jotka löytyvät tästä oikealta. KIITOS KAIKILLE JA NAUTITAAN KESÄSTÄ!

26.5. Rantasaunan maalaus ja polttopuutalkoot
Saimme vielä ennen kesäkiireitä maalattua rantasaunan sekä tehtyä kuivumaan saunapuita. (kuva: Seppo Soininen)

12.-13.5. Siivous- ja maalaustalkoot onnistuneesti takanapäin
Talkoot saatiin suunnitellusti pidettyä ja talkoolaisiakin saapui paikalle hyvä määrä. Lisäkuvia löytyy sivun alalaidasta. (kuva: Seppo Soininen)

17.3. Pilkkikilpailut palasivat tauolta
Muutaman välivuoden jälkeen päästiin jälleen pilkkimään kilpaa. Kilpailun järjestämisestä perinteisesti vastaa keskuspaikkatoimikunta, kuten nytkin teki. (kuva: Eija Airaksinen)

3.1.2018 Lumien pudotustalkoot
17 ahkeraa taloolaista oli pudottamassa Punttisilimän rakennusten katoilta lumia. Kyllä oli tarpeellista! Kiitos kaikille talkoissa mukana olleille. (kuvat: Seppo Soininen)

Punttisilimästä on huolehdittu:

Talkookuvia vuodelta 2018

Keskuspaikasta huolehtivat

PUHEENJOHTAJA:
Seppo Soininen
Kehvonsalontie 1, 71800 Siilinjärvi, puh. 050 561 0743 email: seppo.soininen(at)kuopionvesi.fi

JÄSENET:
Jari Heikkinen
Lapinlahti

Sirpa Hyvönen
Vieremä

Kari Juutilainen
Toivala

Veikko Katainen
Siilinjärvi

Matti Karppinen
Vieremä

Risto Kuivalainen
Riistavesi

Esko Lappi
Nilsiä

Ari Ruuskanen
Siilinjärvi

Pekka Tuppurainen
Maaninka

Talonmiesryhmät ja vastuuhenkilöt 2018:

• viikko 22
    Kuopio, Risto Kuivalainen
  • viikko 24
    Lapinlahti, Jari Heikkinen
  • viikko 26
    Maaninka, Pekka Tuppurainen
  • viikko 28
    Siilinjärvi, Ari Ruuskanen
  • viikko 30
    Kaavi, Kari Leppänen
  • viikko 32
    Nilsiä, Esko Lappi
  • viikko 34
    Pielavesi, Katja Rytkönen
  • viikko 36
    Karttula, Sami Laukkanen
  • viikko 38
    Siilinjärvi, Tomi Laakkonen
  • viikko 40
    Muuruvesi, Viljo Pennanen

Ryhmänjohtajaa pyydetään ilmoittamaan ryhmän tulosta Soinisen Sepolle puh. 050 561 0743 tai Ruuskasen Arille puh. 050 371 8269.