Tervetuloa yhdistyksen kotisivulle

Punttisilimäkoe 2.12.2023 / Seppo Soininen

Jäsentenvälinen Punttisilimäkoe vietettiin ”kiprakassa” talvisäässä. Kokeeseen osallistui 18 koirakkoa. Valitettavasti susiongelma aiheuttaa kokeen järjestäjille ”harmaita” hiuksia. Tämänkin kokeen järjestelyiden aikana ja myös koetapahtuman aikana jouduttiin koemaastoja vaihtamaan, kun tuli tietoa susien liikkeistä koemaastoissa tai lähellä koemaastoa, samoin jouduttiin yhden koiran koe keskeyttämään ilmenneen susijälkien takia koemaastossa. Onneksi ei sudet päässeet tällä kertaa koiria raatelemaan.

Ylituomariksi olimme saaneet Ville Puustisen Pohjois-Karjalasta, jonka toiminta tehtävässä oli erinomaisen ammattimaista. Matti Karppinen toimi vastaavana koetoimitsijana ja koesihteerinä Mattia autteli Karoliina Mehtonen. Tuomaritoiminta oli erinomaista ja koirakot saatiin järjestykseen hyvissä ajoin.

Yhdistyksen mestariksi ajoi Savukallion Sulevi omistaja Arto Suhonen tuloksella 94,50 pistettä. Yhdistyksen mestaruuskokeen kolmen parhaan koiran ero pisteissä oli vain 0,75 pistettä, joten mestaruus ratkaistiin todella tiukan taiston jälkeen.

***************

Kettu PM ja Revonsilimäkoe

Ketun piirinmestariksi ajoi uros Miklan Ratton, om. MArko Turpeinen Suonenjoelta, erinomaisella tuloksella 90,00. Kaksi muuta idän lohkoon jatkanutta koiraa olivat Rakkari 88,00 om. Jani Laukkanen Vieremä ja Miklan Riia 85,00 om. Vesa Savolainen Siilinjärveltä. Kolmanneksi tullut Karika Hilima om. Heikki Pekkarinen ei kilpaillut lohkopaikasta. 

Vasemmalla ylituomari Seppo Ojala ja Miklan Ratto omistajansa Marko Turpeisen kanssa

**************

Nuorten Kilpa 2023 kisattiin kipakassa pakkaskelissä. Paljon onnea kaikille kisoihin osallistuneille nuorille sekä koirille. Alla on kisojen tulokset.

**************

Kalakukkoajot 2023 on nyt pidetty. Kokeiden tulostaso oli erittäin korkea ja kisat onnistuivat kaikinpuolin erinomaisesti. Iso kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille ja erityisesti keittiötiimille sekä maastossa olleille tuomareille. Kalakukkoajot voitti Puskajussin Jenkka yhteistuloksella 176 pistettä.

*******

Piirinmestaruuskokeen 2023 tulokset

*******

Lisätkää yhdistyksen facebook -sivustolle hyvätasoisia ja -taustaisia suomenajokoirakuvia, niin päivitämme niitä eri julkaisuihin sekä tälle kotisivulle ja yhdistyksen facebook -sivulle ilmeitä elävöittämään. 

====

Yhdistys löytyy myös facebookista: https://www.facebook.com/punttisilima/

====

ONNEA! Pohjois-Savon parhaat vuonna 2022

Vuoden 2022 pohjoissavolainen suomenajokoira Ajotaiturin Sävel, om. Ari Säisä, kuva Seppo Soininen

Vuoden 2022 näyttelykoira Alapörkän Ystävä, om. Erkki Rytkönen, Taina Rissanen ja Tarja Rissanen, kuva Taina Rissanen

Muistakaapa ...

Vuoden suomenajokoira- ja näyttelykoira- sekä ahkerin palkintotuomari kilpailutulokset ja uusien valioiden tiedot pyydetään lähettämään pj Seppo Soiniselle seppojuhani.soininen@gmail.com 31.1.2024 mennessä

Yhteistyössä

Suosimme suomalaista Werraton koiranmuonaa