Koemaastot

Koekausi 2021-2022 on yhdistyksessä alkamassa.

Kiitämme jo etukäteen yhteistyöstä ja maastojen luovuttamisesta, näin mahdollistatte jälleen koetoimintamme harjoittamisen.

====

20.10.2021 Nuorten oma ajokoe alle 18 vuotiaille nuorille koiranohjaajille

• Hökönen, Siilinjärvi
  • Kotimäki, Nilsiä
  • Panka, Pielavesi
  • Niitamäki, Lapinlahti
  • Vuorikonsalo, Kaavi
  • Linnosvuori, Kaavi
  • Orikorpi, Kaavi

Varamaastot

• Pörsänranti, Iisalmi
  • Rusila, Iisalmi

Varamaastot:

• Ylävarpanen, Haukimäki Paisua
  • Peiposenmeri, Väisälänmäki, Varpaisjärvi
  • Kangaslahti Partalanmaa, Rautavaara

Ylläolevat maastot ovat käytössä Piirinmestaruuskokeessa 2.-3.10.2021
Muut maastot vapautuvat maastojen luovuttajien omaan käyttöön, Kiitos kaikille !

====
Koemaastojenluovuttajille suunnattu info

Hyvä yhteistyökumppanimme, kiitämme teitä myönteisestä suhtautumisesta koetoimintaamme kohtaan.  Koekausi käynnistyy yhdistyksessä ja tulevana syksynä meillä on monta koetta järjestettävänä, mm. ketunajon Suomen mestaruuskoe joulukuussa.

Kokeen onnistumisen yksi tärkeimistä asioista on hyvät koemaastot. Olemme saaneet vuodesta toiseen hyviä maastoja, joista on löytynyt koekoirille ajettavaksi jäniksiä ja kettuja.  Koirien kokeissa käyttäminen on muutakin kuin kilpailua, se on tärkeä jalostusmateriaalin keräämistilaisuus. Tästä nöyrä Kiitos kuuluu Teille maanomistajille ja metsästysseuroille.

Koemaastojen luovuttajat voivat seurata maastojen käyttöä tältä sivulta. Ilmoitamme ennen koeviikonloppua torstaina tällä sivulla kokeissa käytettävät maastot ja varamaastot. Jos maasto ei ole mainittu luettelossa, silloin sinne ei tule koekoiraa ja se on seuranne omassa käytössä.

Koetoimikunnan yhteystiedot:
Puheenjohtaja:
Matti Karppinen, p. 050 361 1391, email: maheil (at)  outlook.com
Sihteeri: Seppo Soininen, p. 050 561 0743, email: seppojuhani.soininen (at) gmail.com