Pilkkikisat Punttisilimässä peruttu

01.01.2014

Valitettavasti joudumme jättämään väliin myös
kevään 2016 pilkkikilpailut.

kaivostoiminnasta aiheutuvien haittojen vuoksi.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - P E R U T T U - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys järjestää perinteiset pilkkikilpailut Punttisilimässä Saarisenjärven jäällä. Kilpailu oli samalla yhdistyksen mestaruusottelu, joten heitämme nyt kutsun ilmaan leijumaan. Viime vuonna kilpailuun otti osaa peräti 96 pilkkijää, toivottavasti tänä vuonna saadaa 100 osallistujan raja rikki. Hyvät palkinnot !!

Y L E I S E T  P I L K K I K I L P A I L U T   S I I L I N J Ä R V E L L Ä

lauantaina xx.xx.2017 klo 9.00 Punttisilimä, Saarisenjärvi. Sarjat: miehet yleinen ja veteraanit; naiset yleinen ja veteraanit sekä nuoret, kilpailu on samalla yhdistyksen mestaruuspilkki. Järj. Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys ry. Tied. Ari Ruuskanen p. 050 371 8269 tai Seppo Soininen, p. 050 561 0743 TERVETULOA!

Kilpailu uutiset:

Kiitämme tuestanne: